Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule Activity schedule is used each Wednesday.
Description / Period Start Time End Time Length
Passing 7:53 AM 8:00 AM 7 min
1st Period 8:00 AM 8:48 AM 48 min
Passing 8:48 AM 8:54 AM 6 min
2nd Period 8:54 AM 9:42 AM 48 min
Passing 9:42 AM 9:46 AM 4 min
3rd Period 9:46 AM 10:34 AM 48 min
Passing 10:34 AM 10:38 AM 4 min
4th Period 10:38 AM 11:26 AM 48 min
Passing 11:26 AM 11:30 AM 4 min
5th Period 11:30 AM 12:18 PM 48 min
Homebase 12:22 PM 12:46 PM 24 min
Lunch 12:46 PM 1:16 PM 30 min
Passing 1:16 PM 1:20 PM 4 min
6th Period 1:20 PM 2:08 PM 48 min
Passing 2:08 PM 2:12 PM 4 min
7th Period 2:12 PM 3:00 PM 48 min